ACCOMMODATIE

Indeling Appartement

De aankomst is meteen spectaculair. Je bevindt je tussen het dolfinarium, de prachtige boothuizen en het wolderwijd. Met zelfs een ligplaats voor je boot naast het appartement! De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping met een schitterend uitzicht over het Wolderwijd en het nieuw gebouwde Waterfront. Je stapt zo van de gezellige huiskamer het balkon op, en de vakantie is begonnen. 

Woonkamer

In de woonkamer vind je een mooie grote hoekbank waar iedereen op terecht kan. Hier kun je heerlijk relaxen. Er is een tv aanwezig met verschillende spel mogelijkheden voor op de Wii, super voor de kinderen! Vanuit de woonkamer stap je zo het balkon op. Hier heb je een prachtig uitzicht over de haven en de grachten vol boten. 

Keuken & Eethoek

Vanuit de warme keuken heb je direct uitzicht op het Dolfinarium. Als je het raam open doet hoor je de zeehonden en waan je je midden op de Waddenzee. De eethoek is knus als een Oostenrijkse stube en is een garantie voor gezellige spelletjesavonden. 

Vide

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en nog een ruime overloop. Beide slaapkamers zijn voorzien van nieuwe Boxspring, 1 keer een 2-persoonsbed en de andere kamer 2 1-persoonsbedden die aan elkaar kunnen worden geschoven. Op de overloop staat eventueel nog een ruime slaapbank. Vanaf de Vide is het uitzicht zowaar nog spectaculairder..

Parkeerplaats

Bij het boothuis heb je 2 parkeerplaatsen tot je beschikking.

Ligplaats

Tevens heeft het boothuis ook een ligplaats voor je boot. Deze bevindt zich naast het boothuis, ideaal voor een leuke vakantie met de boot!

Service

- Bedlinnen                      - Wifi                   - Wasmachine      

- Keukenlinnen                - TV                     - Douche

- Handdoeken                 - Wii                    - Geluid speaker 

- Koffiezetapparaat